Stokke kommunale kulturskole


Kulturskolens kontor og en del udervisning finner du i Engveien-senteret. Det er også undervisning på Bokemoa skole og Fossnes senter. Søknadsfrist hovedopptak: 1. mai Benytt eget skjema. Ledige plasser tildeles løpende.

Har du noen gang hatt lyst til å spille teater, synge, tegne eller spille et instrument? Da kan kulturskolen være noe for deg. Sammen med dyktige lærere kommer du raskt i gang. Det du lærer kommer du også etter hvert til å kunne vise for andre og få bruk for i mange sammenhenger. Vi arrangerer konserter, utstillinger og teater-oppsettinger.

Vi ønsker deg velkommen som søker til kulturskolen. Priser.

Det meste av undervisningen følger skolenes undervisningsdager. Noe undervisning er lagt opp over tettere og mer konsentrerte perioder og flere arrangementer kan komme til underveis.

 

Kulturskolen har ca150 registrerte elever fordelt på tilbud og undervisning i piano, fiolin, gitar, cello, bratsj, sang, drama/teater, billedkunst, musikk fra livets begynnelse. Vi har musikk- og kultursamarbeid med alle grunnskolene i kommunen, og samarbeid med barnehagene om Den kulturelle barnehavesekken. Kulturskolen administrerer den kulturelle spaserstokken (DKSS). Vi har også et dirigentsamarbeid med Stokke Skolers Musikkorps.

Stokke Kommunale Kulturskole startet opp i august 1998

Se også
Elevavgifter kulturskolen
Skolerute og aktiviteter
Ansatte i kulturskolen

Årsrapport 2012
Årsrapport 2013
Årsrapport 2014

DKBS den kulturelle barnehagesekken
DKSS den kulturelle spaserstokken
DKS Den kulturelle skolesekken

 Stokke kommunale kulturskoes jubileumskonsert 10 nov 2013 kulturskolen 15 år

 

Stokke kommune - postmottak@stokke.kommune.no - Sentralbord: 33 29 50 00 - Postboks 124, 3161 Stokke - WEBMASTER      Utviklet av Sem & Stenersen Prokom